alternativa läkemedel för behandling av cancer i bukspottskörteln

Cancer i bukspottskörteln är en " tyst mördare " som vanligtvis inte uppvisar symptom tills sjukdomen är avancerad . Enligt National Cancer Institute , är 42. 470 personer diagnosen och 35. 240 dör varje år i USA. Mindre än 5 procent av dem som diagnostiserats lever längre än fem år , och eftergift är extremt sällsynt. Konventionella medicinska behandlingar inkluderar kirurgi och kemoterapi . Kirurgi är osannolikt , eftersom det krävs att cancern inte har spridit sig , och kemoterapi är generellt effektivt endast förlänga livet för en kort tid .

Nigella sativa Seed Oil

Sedan den bibliska tiden, har Nigella sativa , även känd som svart kummin , varit en populär ört i Mellanösterns kulturer att åtgärda en rad sjukdomar . Forskare vid Thomas Jefferson University i Philadelphia har funnit att Nigella sativa fröolja är en alternativ behandling för cancer i bukspottskörteln , eftersom det blockerar bukspottkörteln celltillväxt och förstärker programmerad celldöd.

Resveratrol

Resveratrol , länge känt för att ta bort fria radikaler från blodet , är en naturligt förekommande ingrediens i rött vin . Forskning vid University of Rochester Medical Center visar att resveratrol kan försvaga bukspottkörtelcancer celler , vilket ökar deras sårbarhet för kemoterapi . Bly forskaren Paul Okunieff sa " Resveratrol verkar ha en terapeutisk vinst genom att göra tumörcellerna mer känsliga för strålning och att normal vävnad mindre känsliga . " Denna antioxidant kan vara en effektiv behandling när det tas tillsammans med kemoterapi .

grönt te och IP6

Som publicerades i Journal of Surgical Research , katekinerna finns i grönt te och inositol hexaphosphate ( IP6 ) som finns i fiberrika livsmedel har hittats av forskare för att vara effektivt vid behandling och förebyggande för cancer i bukspottskörteln . En kombination av dessa föreningar befanns avsevärt hindrar en ökning av cancer i bukspottskörteln celler . Även om varje förening gjorde långsam spridning på egen hand , var resultat större när de kombineras . Katekiner och IP6 har konstaterats minska risken för andra typer av cancer och ge antioxidanter . IP6 finns i fullkorn , torkade bönor , nötter, frön , ris , vetegroddar och majs . Kosttillskott som innehåller grönt te och IP6 också finns .

Oleander Plant

En studie ledd av MD Anderson forskaren doktor Robert Newman fann att ett vattenextrakt av oleander anläggningen konstaterades att utlösa ökad nedbrytning av cancer i bukspottskörteln celler . Oleander utdrag har visats i tidigare studier för att förhindra spridning av cancer , förhindra cellerna från att skydda sig själva när de var under attack , framkalla celldöd och öka immunitet . Sedan 1966 har en läkare i Turkiet , doktor H. Ziya ozel , behandlas framgångsrikt tusentals patienter som använder oleander . Denna växt har använts medicinskt i minst 3. 500 år .

Cancer

Val av cancerbehandling program bör utvärderas noggrant med hjälp av medicinsk personal . De ovan nämnda åtgärder har visat mycket lovande för patienter med pankreascancer och kan användas med ökad synlighet under de kommande åren .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.