Vad händer om jag inte behandlar mitt bröst iv cancer scen?

Bröstcancer är en sjukdom som dödar mellan 20 och 30 av varje 100. 000 kvinnor varje år . En person med bröstcancer kan förbli symtomfria mindre i många år . Vid tiden en tumör upptäcks kan det redan utvecklats till en steg IV cancer

bröstcancer

Enligt Susan G. Komen Foundation , uppskattningsvis 200. 000 kvinnor diagnosen bröstcancer under 2009 . Sjukdomen kännetecknas av en onormal tillväxt av celler i bröstvävnad . Även denna sjukdom oftast drabbar kvinnor , hos män förekommer .

steg IV Diagnos

Enligt Human anatomi och fysiologi , ett steg IV diagnos för någon typ av cancer innebär att cancerceller har blivit metastaserande , vilket anger att de har börjat sprida sig i blodomloppet .

Behandlingar

Ett stadium IV cancer kräver snabb , aggressiv strålning och behandlingar kemoterapi för att minska spridningen och tillväxten av de problematiska tumörer och celler . Kirurgi är sannolikt nödvändigt att ta bort den ursprungliga tumören , liksom .

Tidig Komplikationer

Den stora tumör i bröstet som är källan till steg IV komplikationer kommer att bli extremt obehaglig och anbud med den tid som har avancerat till metastasering scenen .

sena komplikationer

värsta problemen med obehandlade steg IV bröstcancer orsakas av spridningen av cancerceller till andra organ , som sedan kommer att växa som sekundära tumörer och förstöra friska kroppsvävnader . Organsvikt , sedan död är troliga utfall .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.