kolorektal cancer behandling kostar

Även utrota cancer är målet för varje behandling regim , detta utan att spendera en orimlig summa pengar är ett bra komplement till det huvudsakliga målet . Som tjocktarmscancer orsakar ett relativt stort antal cancerrelaterade dödsfall , med en lika hög prislapp för avancerade steg behandling , rättfram och proaktivitet i att upptäcka tidiga -state prostatacancer kan leda till besparingar på så mycket som $ 90. 000 under behandling .

koloncancer

Förstå de grundläggande delarna av koloncancer att förse dig med den bästa chansen att erkänna ett potentiellt problem, som att upptäcka tjocktarmscancer tidigt kan korta behandling kostar . Tjocktarmscancer har sitt ursprung i tjocktarmen eller ändtarmen , och ursprungligen yttrar sig med symtom som blodig eller smal avföring , förekomsten av intestinala hinder eller polyper , eller lokalt och oförklarliga smärtor i bukhålan . Dessutom förstår när du är till en otillbörlig risk att utveckla tjocktarmscancer , eftersom detta kan tillåta dig att vara mer proaktiv i ditt upptäckt ansträngningar . Riskfaktorer inkluderar närvaro av en släkthistoria av tjocktarmscancer, en redan befintlig mag sjukdom som kolit eller Crohns , eller en personlig historia av bröstcancer . Om du omfattas av något av dessa kategorier , kanske du vill ha själv testat för tjocktarmscancer mer regelbundet .

behandling kostar

Förstå den allmänna division av behandlingskostnader så att du kan vidta lämpliga åtgärder . Enligt webbplatsen eifoundation. org , är kostnaden för att behandla tidig tjocktarmscancer ungefär $ 30,000 per patient . Jämför detta med kostnaden för att behandla slutskedet koloncancer , vilket är en häpnadsväckande $ 120. 000 per patient . Under hela 2007 uppgick den totala kostnaden för behandling av personer med tjocktarmscancer i USA till $ 8,3 miljarder. Även försäkringar normalt täcker en stor del av räkningen ( Medicare spenderar cirka $ 2400000000 per år om tjocktarmscancer ) , finns en stor portion normalt betalas av patienten , vilket gör det viktigt att sänka dina kostnader genom anställning av regelbundna detektionsmetoder som årligen koloskopier . Enligt statistiken , till tidig koloskopi screening upptäcka förstadier till cancer förhållanden kan minska prevalensen av tjocktarmscancer från 60 fall per 1000 personer till en knapphändig 12 av 1000 .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.