hur man hittar en gammal cancer politik

Försäkringar är värdefulla objekt som allt för ofta lätt malplacerad under ett flytta eller hela livets normala omständigheter . När belastas med de höga kostnaderna för cancerbehandling , hitta och tjänat på en gammal politik kan göra skillnaden mellan att ha råd behandling eller inte . Lyckligtvis finns det många möjliga vägar man kan ta att hitta en gammal cancer policy, så ta inte för givet allt är förlorat tills du utforska dem alla
1 .
Skicka ett e- mail eller ring din revisor , skatt beredare eller andra finansiella proffs du har använt tidigare . Revisorer och andra yrkesverksamma som ansvarar för handläggningen av enskilda ekonomi föra noggranna register över kostnader , och de kan bara ha en kopia av din gamla försäkring någonstans i sin bokföring .
2 .
Ta tid att söka ditt hem ordentligt för att försöka finna en kopia av den gamla cancer politiken , med särskild hänsyn till sannolikt platser som i ett hemmakontor , skrivbord , arkivskåp , kassaskåp , och lockboxes . Om inte i ditt hem, överväga att kolla på banken i ett bankfack . Det är helt troligt att du har en kopia av din gamla politik som ligger runt någonstans som bara väntar på att upptäckas .
3 .
Kontakta din gamla försäkringsagent eller försäkringsbolaget att göra en sökning efter din cancer politik . Företag i allmänhet föra register över gamla politiska åtgärder för viss tid (vanligtvis runt tio år ) för att skydda dem mot eventuella tvister ner linjen . Således , om allt annat misslyckas , kommer du troligen kunna få en kopia av din gamla cancer politik från den utfärdande försäkringsbolaget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.