skäl att gå med i en grupp cancer stöd

Om du eller någon du älskar har fått diagnosen cancer , kanske du vill överväga att ansluta en grupp cancer stöd . Även om det kan verka underligt att en del att dela intima detaljer om ditt liv med en grupp främlingar , gå med i en grupp cancer -stödet har många positiva fördelar för dig och din familj under denna svåra tid

stöd för dig

Oavsett om du har problem med kemo biverkningar balansera behandling med ditt arbetsschema , eller bara känner oss överväldigade, med en grupp människor att prata med som förstår dina rädslor kan hjälpa dig att känna dig mindre ensam och ger dig kraft att kämpa din cancer .

stöd för din familj

Vissa cancer stödgrupper fokusera på patienterna själva , medan andra grupper bildas för att hjälpa anhöriga till cancerpatienter komma till rätta med sjukdomen av en älskad . Familjemedlemmar till cancerpatienter är lika rädd som patienterna själva, och både föräldrar och barn kan dra nytta av en stödgrupp .

sorg support

Om det värsta händer och en patient får ge vika för hans eller hennes cancer , en stödgrupp kan ge stöd till efterlevande familjemedlemmar genom att erbjuda gåvor och en axel att gråta på .

panel av kunniga vänner

en stödgrupp kan ge en cancerpatient ett utlopp för att ställa frågor , dela historier och lära sig mer om cancer . På många sätt är ett bra stöd grupp som att ha ett team av läkare och experter cancer på sidan och är en utmärkt resurs för lärande om biverkningar av vissa behandlingar och dela nyheter om banbrytande behandlingsalternativ.

Hjälpa andra

Om du är en överlevare , kanske du vill gå med i en stödgrupp för att hjälpa andra cancerpatienter hantera sin sjukdom och ge en källa till hopp .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.