hyaluronsyra problem

Hyaluronsyra är ett ämne som görs naturligt av kroppen. Vätskan runt ögonen och lederna innehåller den största mängden hyaluronsyra i kroppen. Läkare använder ofta hyaluronsyra när du utför vissa typer av ögonoperationer och injicera det i lederna hos patienter artrosdrabbade

irritation på injektionsstället

Hyaluronsyra används vid behandling av vissa typer av artrit, såsom reumatoid artrit. Detta ämne sprutas in i patientens leder som är mest smärtsamma. Men vissa biverkningar finns med användning av gemensamma injektioner. Enligt WebMd. com, den vanligaste biverkningen av hyaluronsyra injektion är smärta, rodnad och svullnad vid injektionsstället.

Ögonproblem

Eye använder kirurgerna ofta hyaluronsyra under ögonoperationer såsom grå starr borttagning, ögon- skador, reparation av en näthinneavlossning och korneal transplantation. Under dessa operationer, är hyaluronsyra sprutas in i ögat under förfarandet för att ersätta det naturliga vätskor i ögat. Incidenter av ökad intraoccular tryck har rapporterats hos vissa patienter med användning av hyaluronsyra.

Allergiska reaktioner

Även sällsynta, med hyaluronsyra kan orsaka allergiska reaktioner hos vissa personer. Av denna anledning är dess användning kontraindicerat för dem som har haft svåra allergiska reaktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.