icke godkännande skäl till halvvägs hus i Texas

Halvvägs hus tillhandahålla tjänster till människor som vanligtvis är antingen nyligen släppts från fängelse eller villkorligt frigivna och för personer som behöver ett rehabiliteringsprogram för alkohol-eller narkotikamissbruk. Dessa anläggningar och deras staber hus, foder och råd deras hyresgäster för att minska återfall fängelse och post-rehab återfall. Varje stat, däribland Texas, har krav på halvvägs hus och kommer att hålla inne licensiering, vägra att ingå avtal med eller lägga ned sådana som inte uppfyller deras krav.

Texas Department of Criminal Justice (TDCJ) faciliteter

Under 2010 minskade TDCJ med sju halvvägs hus med 1. 507 bäddar. GEO Group Inc. förvaltar en del av dessa och fastställs den standardinformation TDJC behöver för att hysa kontrakt halvvägs tjänster. GEO faciliteter kombineras engagemang och trygghet för samhället, tillsammans med hälsa, utbildning och livskunskap tjänster för sina övergångsbestämmelser intagna.TDCJ kräver att faciliteterna för att ge teoretiska och yrkesinriktade kurser, beteende och drogmissbruk rådgivning, trosbaserade möjligheter och fysiska och psykiska försäljningsställen rekreation. Anläggningarna är också skyldiga att ha ackrediteringar för allt från sjukvård till utbildning.

Texas Ungdom kommissionen (TYC) faciliteter

TYC har nio hus ungdom halvvägs i hela staten. Dessa anläggningar är skyldiga att tillhandahålla bostäder och vård medan undervisning självständigt liv praxis och avslut hyresgästerna kan använda för egen försörjning när de släpps. Studenterna har GED tillträde genom frivillig handledare och religiösa försäljningsställen praxis samt platsförmedlingsstöd. De flesta av de halvvägs hus ger också samhället med tjänster från övervakade ungdom, t. ex. sanering efter idrottsevenemang och tjänster gård för de äldre.Utbildad personal hanterar frågor rörande psykisk hälsa vid anläggningarna, och efter hyresgästerna flytta ut dessa tjänster kan fortsätta om det behövs. Och ansvar är hörnstenarna i varje anläggning: s instruktions-och färdighet beredskap program.

Texas kommissionen om alkohol-och narkotikaproblem (TCADA) faciliteter

TCADA, en division av Texas Department of State Health Services (DSHS) , ansvarar för licensiering ämnet och alkoholmissbruk anläggningar behandling, inklusive halvvägs hus. De har miniminivåer kriterier som omfattar, men är inte begränsade till läkare och sjuksköterskor kvalifikationer och täckning, fritid standarder anläggning, andlig vägledning för fastställande och riktlinjer, och kvalifikationer rådgivare och praxis.för att få en licens för en sådan anläggning, skall den sökande lämna en verksamhetsplan för anläggningen och försäkring dokument. Uppdraget för varje anläggning är att sätta patienterna på vägen till självständiga, nykter och drogfri livsstil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.