alkoholism och sömn

Alkoholism kan påverka inte bara sova men också en persons förmåga att sova på ett enhetligt och konsekvent sätt. Alkoholister som slutar dricka är mer mottagliga för att återvända till denna vana som ett resultat av påverkan brist på alkohol har på sömn

Betydelse

Alkoholism påverkar alkoholhalten sömn genom att låta alkohol att fungera som en stabilisator, vilket gör det möjligt att personen ska sova. När en alkoholist inte dricker före sänggåendet eller försöker sova, suget efter alkohol orsakar sömnstörningar.

Effekter

Den primära effekten på en alkoholhalt av att inte kunna fortsätta sova är att de försöker sluta dricka ofta nog återgå till vana att få bättre sömn. Alkoholism bör därför behandlas av en läkare för att hjälpa avvärja negativa påverkan i samband med att stoppa eller minska alkoholkonsumtionen och effekterna av ändringen på sömnen.

Överväganden

De slåss alkoholism bör överväga att ta en sovande medhjälpare för att kompensera den sömnstörningar orsakas av att dricka. Alkoholister kan använda medicin på en regelbunden, tillfällig eller interimistiskt att få sova och bidra till att bibehålla sömn. Vikt läggs på att hitta rätt medicin recept sovande som kan användas av en alkoholist som fortsätter att dricka på ett rutinmässigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.