hur naturligt rengöra en påverkades kolon

Kronisk förstoppning kan leda till en påverkade kolon. Det finns flera metoder ute för att lindra detta tillstånd. När fler människor är beroende av naturliga metoder för att förbättra sin hälsa, är alternativa sätt blir mer och mer populärt att behandla denna sjukdom

Betydelse

En påverkat kolon kan utlösa förödelse på kroppen och orsaka omedelbara frågor som hemorrojder, smärta, kroppsodör och brist på energi. I detta läge kroppen utsätts för gifter under en längre tid, vilket kan orsaka ännu fler hälsoproblem i framtiden.

Förebyggande /Lösning

En av de bästa fysiska åtgärder för att lindra en påverkade kolon dricker senna teblad. Den finns även i tablettform. Kolon behöver också mycket vatten för att hjälpa till att flytta ut avfall, så dricker minst 64 gram vatten per dag rekommenderas. Äta ett äpple om dagen rekommenderas också som äpplen innehåller pektin, vilket hjälper försiktigt för att rengöra tjocktarmen. Regelbunden motion, såsom löpning eller promenader, kommer också att hjälpa till att reglera ditt system så försök att få i minst 30 minuters motion om dagen. Äta en kost rik på fibrer kommer också att bidra rena kroppen.

Överväganden

Alltid tala med en läkare innan du tar något växtbaserade läkemedel eller delta i ett träningsprogram. Långvarig användning av vissa laxermedel kan orsaka en "lat tarm", där tarmarna glömma hur man arbetar och bli beroende. Senna blad är potent och kan orsaka magkramper. Om förstoppning kvarstår, kontakta din läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.