hur reparera en bit monokel näsa

Glasögon näsa bitar avgöra hur väl dina glasögon passar ditt ansikte och hur bekvämt de är. Om ett munstycke raster eller blir böjd över gränsen, kan du reparera det i ett par olika sätt. I själva verket kan de flesta näsa stycken enkelt lagas med en monokel reparationskit utan att ta dem till läkarmottagning eller till en juvelerare
1.
Vik munstycket på plats om det har stötte ur läge. Använd fingrarna för att försiktigt flytta munstycket tills det sitter i en position som exakt speglar munstycket på motsatta sidan. Prova på glasögonen för att se till att de sitter i ansiktet på rätt sätt och känner dig bekväm. Om inte, fortsätt att justera tills du hittar en ställning som fungerar.
2.
Byt ut näsan pad om den föll av, är sliten eller delvis om det slets av. Ibland näsa kuddar kan bära platta, falla ut, eller delar av dem kan lossna och orsaka den grova kant för att skära i näsan och orsaka obehag. Beroende på vilken typ av näsa kuddar som krävs av dina glasögon, antingen försiktigt knäppa näsan pad av eller ta bort det med en liten skruvmejsel. Placera den nya näsan pad i fästet genom att bryta eller skruva fast den i. Se till att anpassa näsan pad så den halva som skulle möta upp placeras mot toppen. Använd den motsatta näsan pad som guide.
3.
Använd en liten klick superlim för att sätta tillbaka bit på ramen om glasen föll och munstycket bröt från ramen helt . Var noga vid placeringen av munstycket så att det är lika med munstycket på andra sidan. Hitta ett sätt att stötta de munstycket och håller den på plats som limmet torkar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.