hur unstuff dina öron

Öron som känner stoppade upp är ofta det sättet på grund av en överproduktion av öronvax eller uppluckring av härdade öronvax. Vax bildas naturligt i örat för att skydda innerörat mot smuts och skräp. Eftersom vaxet bildar det fungerar sakta sin väg ut ur örat. När öronvax inte flytta en uppstoppad öra kan vara resultatet. Unstuffing överskott öronvax är viktigt att lindra obehag och påverkan på förhandlingen att komma som ett resultat av örat är igensatta med öronvax
1.
Lade sig på din sida så fyllda upp örat är vänd uppåt. Ta tag i örsnibben mellan tummen och pekfingret och dra försiktigt ner för att öppna örat. Placera toppen av läkemedlet pipetten vid öppnandet av örat och släpp i tre over-the-counter örondroppar.
2.
Kvar på din sida ett par minuter så örat droppar kan flytta ner i hörselgången. Den örondroppar kommer att mjukna och lossa öronvax så att det kan röra sig lättare ur örat.
3.
Sätt ljummet vatten till en gummi spruta. Använd vatten för att bevattna öra genom att långsamt spruta små mängder vatten in i örat. Bevattning örat hjälper lossa öronvax så att den kan göra sin väg ut.
4.
Rulla över till dina andra sidan så fyllda upp örat är nu vänd nedåt. Hållas i det läget ett par minuter så att vax kan börja rinna. Ta bort öronvax, eftersom det kommer ut, med en bomullspinne.
5.
Plats två till tre droppar av tvättsprit i örat för att avlägsna fukt. Låt tvättsprit att droppa ner i örat, sedan luta huvudet mot golvet och låta droppa tvättsprit ut.

Tips och varningar


 • Vissa människor är benägna att träskor öronvax. Om du är, se en läkare för regelbunden bevattning av öronen.
 • Bevattning av öron kan göra dig yr. Stå upp och sakta röra sig efteråt.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.