hur att få de senaste CPAP utrustning

Sömnapné är en sjukdom där en person faktiskt slutar att andas i några sekunder upp till ett par minuter åt gången. Detta kan inträffa flera gånger under natten. Det brukar åtföljs av högljudda snarkningar och ett gurglande eller frustande ljud.Ett sätt att behandla personer som har sömnapné är genom en kontinuerlig CPAP (CPAP) enheten . Ingår i den här enheten är en mask, slang och en fläkt. CPAP använder lufttryck för att öppna din hals och tryck din tunga framåt. Luft får sedan passera genom halsen. Snarkning är nedsatt och apné är förhindrad

besöker din läkare


1.
Boka tid med din pulmonell läkare. Gå till utnämningen och tala med din läkare om varför du behöver en uppdaterad eller nyare CPAP maskin. Till exempel, berätta för din läkare om alla biverkningar du har med din nuvarande CPAP-utrustning.
2.
Schema och delta i en sömn studie om din läkare har beställt en. En sömn studie är faktiskt ett mått på hur väl en person sover på natten. Du är ansluten till alla typer av elektroder som är kopplade till hårbotten. Du somnar precis som du normalt gör, och en sömn studie specialist, som är i ett annat rum, övervakar din sömn mönster hela natten. Den sömn Studien visar hur ofta apné uppstår under natten. Den sömn studie specialist passar dig också för en CPAP mask, så din läkare kan beställa den mest effektiva.Fråga om du kan ta en kopia av din sömn studie rekord med dig eftersom du kommer att behöva den för att få ditt nya CPAP maskin.
3.
Ring din läkare efter sömn studie. Fråga om du behöver göra en uppföljning tid att få CPAP utrustning recept. Boka tid med läkaren om det behövs och diskutera eventuell uppföljning problem med honom och samtidigt erhålla din CPAP recept.

Hämta och Installera CPAP Machine


1.

Ring ditt försäkringsbolag, om du har täckning. Fråga vilka medicinska företag som levererar dina sjukförsäkring godkänner, om du behöver uppdatera din CPAP från samma företag genom vilket du fick din nuvarande CPAP maskin och om du kan välja en ny medicinsk distributionsföretag. Be din hälsa representant försäkringsbolag som CPAP-maskiner täcks.
2.
Gå till medicinsk distributionsföretag som du har valt att få de senaste CPAP-utrustning. Ge den medicinska utbudet säljare receptet för CPAP, sömn studie registrera och din försäkring kort, om du har täckning. De flesta medicinska utbudet företag kommer att kräva både CPAP recept och sover studie posten för att få en ny CPAP maskin. Men det finns vissa ställen på Internet som bara kräver läkarrecept.kräver både CPAP recept och sömn studie post måste bara vara på det särskilda krav i vissa bolag. Det skulle inte vara krav på försäkringsbolaget för då alla företagen skulle vara skyldiga att samla in båda kopiorna av informationen.
3.
Ta CPAP hem och ställa upp. Ring för hjälp om det behövs.

Tips och varningar


 • Ta reda på om det finns en vaken stödgrupp som du kan delta i. Den här gruppen är speciellt för dig och din familj att delta. Gruppen kan vara bra att ge tips som hjälper dig att anpassa sig till din nya CPAP mask om du är första gången användaren.
 • För att hitta en vaken stödgrupp i ditt område ringa 202-293-3650 eller skicka ett mail till asaa@sleepapnea. org. Den A. W. A. K. E. Gruppen har också en databas som du kan söka.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.