foten produkter för en fot splint BOOTIE

En fot bettskena BOOTIE sig lindring till någon som lider av plantar fasciit, Achilles tendinit, hälsporre, hälen smärta och andra skador på foten. De som vill köpa en natt skena för att lindra smärta foten under sömnen kan välja mellan tre olika alternativ.

Original

Den ursprungliga boot natt bettskena har hårdplast sidor på utsidan med en mjuk inre lager för komfort. Dessa tossor passar mot baksidan av benet och är särskilt effektiva för plantar fasciit och hälen smärta, enligt NightSplints, som säljer stövlarna på sin webbplats.

Dorsal

Dorsal natt spjälor går på framsidan av benet med remmar för att dra tårna upp och stretchar hälsenan. NightSplints, som erbjuder rygg spjälor, säger att de är den vanligaste av natten skenor. FootSmart erbjuder också en rygg natt skena och hävdar att användaren kommer att se fördelar med fyra till 12 veckor.

Soft

Du kan också få bettskena strumpa natt-även känd som passiv riddare spjälor-som tillåter dig att halka på den lätt. Det har anslöuter tårna och vristen, som normalt drar tårna tillbaka mot benet. Den Strassburg Sock passar denna kategori: för att behandla plantar fasciit och lindra häl smärta. Swede-O erbjuder också några passiva produkter natten bettskena på deras webbutik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.