gratis Alzheimers aktiviteter

Alzheimers är en dödlig hjärnsjukdom som påverkar mer än fem miljoner amerikaner. Alzheimers leder till minnesförlust och en allmän nedgång i intellektuell förmåga. Det finns inget botemedel mot Alzheimers, som är den sjätte vanligaste dödsorsaken i USA. Medan patienter med Alzheimers sjukdom kan förhindras att utöva sin vanliga hobbies och aktiviteter eftersom sjukdomen fortskrider, det finns ett antal fria aktiviteter som finns dem.

Politik

Alzheimerpatienter kan hitta engagera sig i hög politiska debatter allteftersom sjukdomen fortskrider, men tidigt är det möjligt för dem att engagera sig i den politiska processen. Vänner och familjemedlemmar kan hjälpa en patient närvara forum stadshuset eller som anges politisk skyltar och banderoller. Alzheimers drabbade kan också diskutera tidigare händelserna i amerikansk politisk historia och minnen om tidigare presidenter eller lokala politiker. Dessutom kan lokala tidningar och kampanjmaterial ses över och diskuteras. Om Alzheimers patienten kan, går till omröstning för att rösta kan vara en spännande och givande verksamhet.

Aviation

När Amelia Earhart, Charles Lindbergh, John Glenn och Neil Armstrong representerar historiska ikoner i flygets historia, De fungerade också som kändisar av populärkultur i många äldre amerikaner lider av Alzheimers. Följaktligen njuta av många patienter med Alzheimers sjukdom inte bara diskutera dessa historiska siffror, utan också delta i evenemang med anknytning till luftfart. En resa till den lokala flygplatsen erbjuder en spännande verksamhet som Alzheimerpatienter jämföra moderna flygplatser och flygplan till de av sina ungdomar. Eftersom många patienter med Alzheimers sjukdom tjänstgjorde i det militära, besöka en lokal Militärhistoriska museet är lika givande. Dessutom resor till Smithsonian National Air and Space Museum, Kennedy Space Center eller någon av en mängd museer utrymme luftfarten tjänar till att stimulera patienter med Alzheimers sjukdom som visar utlösa minnen.

Musik

kallas ofta det universella språket, musik gör att människor från olika bakgrunder för att hitta gemensamhet genom deras gemensamma åtnjutande av särskilda låtar och genrer. Detsamma gäller för patienter med Alzheimers sjukdom som de fortfarande kan komma ihåg en preferens för en viss genre av musik. Besöka lokala bibliotek så många erbjuder stora samlingar av musik som kan utforskas och checkat ut gratis. Om biblioteket är inte i närheten, det kan det ändå vara möjligt att njuta av gratis musik genom att registrera med gratis strömmande musik webbplatser som Pandora som möjliggör skapandet av stationer som bara spelar musik från en viss genre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.