sätt att stoppa hosta attacker

En hosta attack är pinsamt, speciellt om det händer vid en olämplig tidpunkt. Om det fortsätter tillräckligt lång kan det göra din hals och bröst öm. Hosta är ofta orsakas av allergiska symptom, luftvägsinfektioner, sura uppstötningar eller efter nasal drip. Andra orsaker är lungcancer, blod mediciner tryck, kronisk bronkit och bronkiektasi. Fastställa orsaken kommer att hjälpa dig att stoppa hosta attacker.

receptfria läkemedel

Antihistaminer och avsvällande medel är effektiva i att stoppa i halsen irritationer, som leder till hosta hosta attacker, som är en följd av allergier och efter nasal drip. Många människor tar denna typ av over-the-counter mediciner säsongrensade när deras allergiska symptom tenderar att blossa upp.

Astmamediciner

De som lider av astma och astmarelaterade hostar typiskt nytta av att använda inhalationssteroider och bronkdilaterare. Dessa inhalatorer tysta symtomen och därmed stoppa eller dra ner på frekvensen av hosta attacker.

behandla sura uppstötningar

Människor som lider av sura uppstötningar ofta har hosta attacker, i synnerhet när han försökte sova. Syran backup i matstrupen irriterar halsen och förvärrar hosta reflex. Behandla dina sura uppstötningar att räkna ner på hosta attacker.

Hosthämmande medel

När orsaken till hosta är okänd, kan du köpa en over-the-counter medicinering hosta suppressant eller använda halstabletter att lugna hostan. Om du upplever hosta attacker ofta, konsultera en läkare för att fastställa orsaken.

Honey Treatment

Over-the-counter mediciner gör ofta folk sömnig, så om du vill prova en hemmagjord åtgärda utan biverkningar, använd honung. A 1 /2 tsk honung är den rätta dosen för barn i åldern 2 till 5. Använd 1 tsk för barn i åldern 6 till 11, 2 tsk för alla över 12 år. Ge aldrig honung till barn om de är yngre än 1 år-det kan orsaka barnet botulism. En annan effektiv behandling är att lägga lika mycket citronsaft till honung och värm den under några sekunder i mikron innan du dricker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.