typer av en meter touch glukos

Egenkontroll blodsocker med en glukometer är en viktig del av hanteringen av diabetes mellan läkarbesök. . LifeScan's serie av One Touch glucometer kommer i olika storlekar och stilar, med alternativ för att passa dina individuella behov. Dessa sträcker sig från modeller tillräckligt liten plats i fickan till modeller komplex nog för att plotta och tolka flera veckor av resultat eller trådlöst kommunicera med en insulinpump. Testa band för OneTouch glucometer variera beroende på modell och säljs separat.

Ultra

Ultra är en medelstor meter, med en stor bildskärm. Det kräver endast en liten mängd blod och ger testresultat inom fem sekunder. Ultra är designad för att testa på både underarmen och fingrarna.

UltraMini

UltraMini är ett enkelt glukometer avsedd för on-the-go övervakning. Liten nog att passa i en ficka eller handväska och finns i en mängd olika modefärger, har UltraMini en 500-test-minne och två-vägs knappar rulla för navigering.

Ultra 2

Ultra 2 har en stor, bakgrundsbelyst display med stora siffror. Andra funktioner inkluderar resultat i fem sekunder, förmågan att utföra sju, 14-och 30-dagars medelvärde för att följa trender blodsockret och möjligheten att lägga till "måltid flaggor" för att markera följderna av livsmedel på glukosmätningar

UltraSmart.

UltraSmart ordnar automatiskt glukosvärden i tabeller och diagram, mätning information såsom tidpunkt på dagen när en läsning togs, resultat som inte når 70mg/dL och resultat som är av din normala intervallet. UltraSmart ger dig också möjlighet att ange information om kost, motion, medicin och allmänna hälsa. Funktioner inkluderar en stor skärm och en "smart-knappen" för att enkelt visa diagram och grafer.

ULTRALINK

ULTRALINK är specifikt för Paradigm användare insulin pump. Mätaren kommunicerar trådlöst med insulinpumpen för att eliminera datainmatning fel och förenkla insulin dosering processen. Resultaten levereras inom fem sekunder. ULTRALINK har också före och efter måltider genomsnitt.

Välj

OneTouch Select är tillgänglig för postorderföretag bara. Den är utformad för enkelhet, med en stor skärm och en 350-test minne. Välj kräver endast en liten mängd blod och levererar resultat inom fem sekunder. Andra funktioner inkluderar sju, 14-och 30-dagars genomsnitt och möjlighet att testa fingertopparna, palmer och underarmar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.