alla naturliga sätt att rensa ditt system av droger

både över disk droger, avsedd för medicinering, och olagliga droger kan vara beroendeframkallande. Enligt mydetoxfood. com har forskare konstaterat att droger efterliknar hjärnans naturliga kemikalier och ändra den kemiska balansen i hjärnan att göra användaren beroende. Enligt thegooddrugsguide. com, rensning ditt system från droger naturligt kan ta två till tre veckor. Det rekommenderas att vara under medicinsk övervakning under den här processen, men för att hjälpa dig hantera abstinensbesvär.

Ört öka

Använd växtbaserade kosttillskott som maskros och fänkål att rengöra alla gifter från blodet, organ och fett celler. Dandelion är ett naturligt vätskedrivande som ökar urinproduktionen genom att stimulera njurarna att utsöndra salter, vatten och gifter som orsakas av droger i ditt system. Maskros är också en bra källa av kalium, vilket är en viktig ingrediens när läkemedlet avgiftning. Pelargonium reniforme är också känd för sina positiva effekter på lever och mag-tarmkanalen.

Vatten

Drick minst 8 glas per dag för att påskynda processen med att spola narkotika från ditt system.

Aromaterapibad

Ta ett varmt bad och lägga till lite lavendel olja till den för att hjälpa dig slappna av. Blötlägg i badet under minst 15 till 20 minuter och köra mer varmvatten vid behov. Rensa ditt sinne och slappna av. Detta kommer att lugna humörsvängningar och värk i kroppen i samband med symtom utsättning av medicineringen.

Motion

Ta en joggingrunda eller göra något annat motion. Träning ökar utsöndringen svett, vilket underlättar ditt system för att bli av narkotika. Det kommer också att bidra till att hålla dig sysselsatt med något annat än den abstinensbesvär och ditt sug efter droger. Gör andningsövningar för att hjälpa dig hantera den depression som ofta åtföljer utsättning av medicineringen.

Diet

Ändra din kost för att äta livsmedel som kommer att hjälpa ditt system att avgifta och bli av med droger. Ät frukt och grönsaker som innehåller mycket kalium, såsom meloner, bananer, citrusfrukter, tomater och gröna grönsaker för att fylla på ditt system.Drick mycket tranbärsjuice. Tranbär innehåller en kombination av anti-oxiderande vitaminer och näringsämnen som kommer att rena din kropp och spola ut dina njurar. Tranbär är också kända för att rengöra det lymfatiska systemet.Ät frukt hög i frukt pektin. Enligt naturalnews. com har pektin förmågan att dra föroreningar från blodbanan och utsöndra det genom urinering. Gröna äpplen är en bra källa av pektin. Du kan också köpa frukt pektin i burk eller pulverform från hälsokostaffärer.Minska ditt fettintag att göra din matsmältningssystemet fungera normalt igen. Detta kommer att göra den naturliga reningsprocess effektivare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.