andas rättsmedel

Det finns flera anledningar till varför du kan vara med andningssvårigheter. Sjukdomen av astma och nasal och bröst trafikträngsel vanliga orsaker till denna sjukdom. Astma är en inflammation i lungorna och behov ordentlig medicinsk behandling, men man kan också behandla det hemma. Trängsel orsakas ofta av kylan virus eller en sinus-infektion. Med antingen orsak, drabbade har tillgång till behandlingar för att bekämpa andningsproblem.

Saltvatten lösning

Slem i sinus passager kan bli torr och tjock, vilket gör det svårt för någon att andas genom näsan. En enkel saltvatten lösning rent detta område och fukta slem nog att lätta på trycket i näsan området. Helt enkelt rör en kvarts tesked kosher salt tillsammans med en kvarts tesked bakpulver i en kopp varmt vatten. Med hjälp av en neti pot eller en glödlampa spruta, placera ditt ansikte över handfat, pluggning höger näsborre samtidigt sprutar denna lösning i vänster näsborre. Koppla ur höger näsborre och låt lösningen rinna från den sidan. Upprepa proceduren med den andra näsborren.

Quercetin

Andningsproblem oftast orsakas av någon form av inflammation. Quercetin är en bioflavonoid som bidrar till att minska inflammation. Denna produkt kommer i en tablettform och kan tas upp till tre gånger om dagen. Enligt forskare vid Boston University, är Quercetin också en histamin-blockerare. Du kan hitta denna kemikalie i rött vin, te, äpplen och vissa andra livsmedel.

Omega 3

också en anti-inflammatorisk, är Omega 3 ofta förekommer i livsmedel såsom kallt vatten fisk, valnötter och linfrö. Dessa fettsyror som bidrar till att minska negativa symtom på hösnuva. För bästa resultat, ta detta tillägg tre till fyra gånger i veckan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.