barn utbildning i första hjälpen kvalifikationer

Pediatric första hjälpen ingår att ta hand om mindre skärsår och andra skador, men det även omfattar viktiga frågor såsom brännskador och medicinska akutfall som kräver HLR. Att veta något om pediatriska första hjälpen är viktigt för dem som arbetar eller lever med barn, särskilt för dem som arbetar i centrum barns utveckling, skolor, privata hem och professionell hälso-och sjukvård inställningar. Den typ av barn utbildning i första hjälpen beror på kvalifikationer för dem som vill gå en kurs.

Lay Människor

För den som vill lära barn första hjälpen eftersom deras arbete sätter dem i kontakt med barn, det finns ingen utbildning förutsättningar för dessa kurser med undantag för en önskan att hjälpa barn i nöd. Någon från arbetstagare tivoli till lärare att föräldrarna eller barnvakter får lära sig första hjälpen till barn. Människor kan ta grundläggande pediatriska första hjälpen kurser från American Heart Association och deras lokala Röda Korset.

Skyldig Responders

Människor som är skyldiga att svara på barndomen nödsituationer som en del av sina jobb är de som arbetar som främjar vårdgivare , barns utveckling arbetstagare centrum, lärare och tränare. Vissa kan krävas av staten eller reglerande organet att vidta barn utbildning i första hjälpen. Kurser i pediatrisk första hjälpen för denna målgrupp är mer specifika och sträcker sig bortom grundläggande första hjälpen. Dessa kurser kan även inkludera HLR och automatisk extern defibrillator utbildning. Individerna i denna grupp har tidigare utbildning i barnomsorgen.

Medicinsk personal

Några som deltar i barn utbildning i första hjälpen är de vars jobb sätta dem i nära kontakt med vanliga barn nödsituationer. Sjuksköterskor, läkare, akut medicinsk tekniker, ambulanspersonal och luftvägssjukdomar terapeuter har särskilda kurser avsedda för deras utbildning och kompetens på grund av deras omfattande akuta utbildning. Sjukvårdspersonal tar Pediatric Advanced Life Support utbildning som innefattar lärande HLR och AED för vårdpersonal, och lärande avancerad intravenös placering, tekniker trakeotomi och medicinering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.