hur man kan bli av allergier snabb

Olika dofter och irriterande ämnen kan utlösa en allergisk reaktion. Dessa inkluderar insektsbett, utomhus föroreningar, husdjur och rengöringsmedel. Tecken på allergi inkluderar hosta, halsont, rinnande näsa och nysningar. Lyckligtvis finns det sätt att bli av med allergiska symptom snabbt. Identifiera avtryckaren är avgörande för att undvika en attack. Men om du inte kan peka en orsak, vidta följande åtgärder kan minska symtomen
1.
Ta en antihistamin vid första tecken på allergisk reaktion. Over-the-counter antihistamin läkemedel är gjorda för att lindra symtomen på en allergisk reaktion, såsom nysningar, rinnande näsa och nässelutslag. Inköp från droghandel och användning enligt anvisningarna.
2.
Håll luftfilter rena. Luftfiltren i ditt hem och bil håller damm som kan utlösa allergier. Byt filter som rekommenderas av tillverkaren för att minska mängden damm och irriterande ämnen i miljön.
3.
Stäng windows. Grass, blommor, pollen och andra utomhus allergener kan utlösa en allergisk reaktion. Använd din luftkonditioneringen istället för att öppna fönstren för att hålla irriterande ut av ditt hem.
4.
Vakuum dina golv och ytor damm som tabeller, golvlister, fönsterbrädor och takfläktar att ta bort damm från ditt hem. Tvätta sängkläder minst en gång i veckan för att avlägsna damm kvalster och minska natten allergisymtom.
5.
Skölj näsan med en saltlösning nässköljning. Inköp saltlösning nässpray från apoteket och använd skölj som riktas till tydliga spår av allergener som pollen och damm från din nasal passage.
6.
Använd allergivänliga hushållsprodukter. Body tvättar, smink, kan tvättmedel och andra rengöringsmedel utlösa en reaktion. Leta efter alla fysiska eller gröna allergivänliga produkter för att minska allergier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.