hur man kan förbättra kontakterna

Kontaktlinser är ett bra alternativ till glasögon, men de kräver särskild omsorg för att minska irritation, förhindra infektion och upprätthålla deras kvalitet. Det finns flera försiktighetsåtgärder man kan vidta för att säkerställa att dina linser är rena och säkra att använda, men viktigast av allt, alltid följa instruktionerna i din optiker
1.
Ta hand om oöppnade kontakter genom att lagra dem på en torr, mörk plats i rumstemperatur. Många människor lagra deras i ett badrum låda. Förvara dem utom solljus och öppna inte förpackningen förrän du är redo att använda dem.
2.
Rengör dina kontakter innan du sätter i dem även om de är nya eller har lagrats i saltlösning. Eftersom det finns olika typer av kontakter, se till att följa de instruktioner om rengöring specifika för dina linser.
3.
Rengör kontaktlinser efter användning och före lagring. Byt inte ut flera syften lösning för koksaltlösning vid lagring av objektiv. Också, inte utsätta linser till vatten av något slag, TAP, destillerat, sjö eller hav.
4.
Rengör kontakt fall regelbundet med koksaltlösning. Efter rengöring, låt fallet lufttorka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.