hur man söker efter mänskliga revben

Mänskliga revben är känsliga och kan lätt brytas under inverkan sporter som fotboll, lacrosse eller hockey. Stor genomslagskraft sport har oftast stoppning och enhetliga krav som skyddar revbenen, men om du har drabbats av en skada i det förflutna, kan du kräva något extra för att ge dig det stöd och skydd du behöver för att utföra
1.
Splint en person med ett blåmärke eller brutet revben som rekommenderas av första hjälpen från den amerikanska Röda Korset. Placera en kudde eller ihoprullad filt mot buken där de skadade revben är och slips armen på samma sida ned mot filten att immobilisera området. Knyt löst så att inte såra den personen.
2.
Applicera is i 20-minuters intervaller. Ta isen utanför i 20 minuter och återanvända vid behov. Slå in kylklamp i en handduk för att förhindra att kyla från chockerande personen.
3.
Vila och stoppa all verksamhet om du har drabbats av ett revben skada nyligen. Revbenen läka på egen hand med tiden. Din läkare kommer att kunna ordinera smärtstillande vid behov och kommer att råda dig när det är säkert att återuppta verksamheten.
4.
Köp ett revben skydd tröja att bära under din stoppning och enhetlig. Dessa tröjor intervallet från 70 $ till $ 90 med stora sportartiklar butiker och finns för barn, tonåringar och vuxna av båda könen.
5.
Välj bland en väst, en skjorta, en full- kropp shirt eller en beskyddare, beroende på den verksamhet du deltar i. Rib skydd finns för allt från cykling till lacrosse. Bär beskyddare som det första lagret under alla andra stoppning, uniformer eller utrustning.

Tips och varningar


 • Bär inte revbens beskyddare eller utöva ansträngande fysisk aktivitet tills din läkare säger att det är säkert att göra det.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.