hur man undviker kasein

Kasein är ett mjölkprotein som finns naturligt i mejeriprodukter och som tillsats i många andra livsmedel. Människor undviker kasein av olika anledningar. Det är en allergisk trigger för många människor. Veganer undviker kasein att ta bort alla animaliska produkter från sin kost. Vissa medicinska studier visar ett samband mellan kasein och autism symptom, vilket gör att många föräldrar att prova en kasein-fri kost för deras autistiska barn, enligt Healing Tröskelvärden:. Anslutande gemenskapen och vetenskap för att bota autism
1
Läs villkoren som tyder på förekomsten av kasein i en livsmedelsprodukt. . Mjölk, smör, ost, vassle, kasein, mjölkalbumin lactaglobulin och laktos.
2.
Läs etiketterna på alla förpackade livsmedel. Livsmedelsmärkning i USA är skyldiga att påtala vanliga allergener, så leta efter fraser "innehåller mjölk" eller "mjölkprodukter. "
3.
På deli, begära en ren kniv eller skärbladet när man köper kött. Många delis använda samma blad för både ost och kött.
4.
På restauranger berätta för din servitör eller servitris att du har en födoämnesallergi och kan inte ha några mejeriprodukter. Restauranger avsluta ofta biffar med en klick smör, eller slänga det med ångkokta grönsaker där det är osynlig vid bordet.
5.
Artigt informera familj och vänner att du inte kan äta kasein när du äter i deras hem. Om det är lämpligt, tillhandahålla en förteckning över lätt tillagade rätter som du kan äta utan problem.

Tips och varningar


 • "icke-mejeri" inte betyder "kasein gratis . "Kontrollera alltid fullständig förteckning över ingredienser på förpackningen.
 • Personer med svår födoämnesallergi bör bära en medicinsk varning armband hela tiden och göra medicin eller en adrenalin skott som regisserades av sina läkare.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.