läkemedelsföretag information

Läkemedelsföretag tillverkar läkemedel och vaccin som hjälper till att hålla folk friskare och lever längre. Många är forskningsbaserad, ständigt söker läkemedel för att behandla och bota cancer, aids och andra sjukdomar

PhRMA

farmaceutisk forskning och Manufacturers of America (PhRMA) representerar många av de stora bioteknik och forskning läkemedelsföretag, som exempelvis Abbott, Bayer, Glaxo SmithKline-, Merck och Pfizer. Den viktigaste prioriteringen PhRMA är att säkerställa säkerheten i de tillgängliga mediciner.

Företag

Pharmaceutical Industry-Info ger en alfabetisk lista över läkemedelsföretag, med information om aktuella projekt, produkter och tjänster. Drugs. com erbjuder också en lista över företag i USA, inklusive kontaktinformation, börskurser och läkemedel levereras. En internationell avsnitt innehåller information om läkemedel utanför USA.

Generics Generiska läkemedel är ofta tillverkade av samma företag som erbjuder märkes mediciner och är lika effektiva. De omfattar samma ingredienser och som godkänts av Food and Drug Administration för styrka och säkerhet, men erbjuds till ett mycket lägre kostnad än droger varumärke. Den generiska läkemedel Association är en organisation som företräder företag som tillverkar och distribuerar generiska läkemedel och farmaceutiska produkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.