livsmedel för att undvika om du har excema

Eksem är en hudåkomma som kännetecknas av områden på huden blir rosa eller röd, samt flagnande och klåda. Även om det finns en debatt om födoämnesallergier orsaka eksem, kan vissa livsmedel göra en utbrytning eksem värre. Identifiera dessa livsmedel och undvika dem under ett eksem utbrytning.

Dairy Foods

Mejeriprodukter kan förvärra eksem, så du bör undvika dem när du har ett eksem breakout. Undvik vanliga mejeriprodukter såsom glass, smör, mjölk, yoghurt och ost. Du bör också undvika att äta livsmedel som innehåller mejeri som ingrediens, till exempel kex, kakor, tårtor och pajer.

Ägg

Ägg är kända för att orsaka allergiska reaktioner hos vissa personer, och kan göra eksem utslag sämre om ätit under en utbrytning. Undvik att äta alla typer av ägg, oavsett hur de är förberedda, och undvika att äta produkter som lista ägg som ingrediens.

Vete

Många människor kan inte äta vete eftersom det kan orsaka en allergisk reaktion histamin i kroppen. Personer som lider av eksem bör undvika vete så att det inte gör det eksem hudutslag värre. Ät vetemjöl, antingen hela eller raffinerat, och undvika att äta alla produkter som innehåller vete. Dessa livsmedel innehåller vete spannmål, kakor, kex, kakor, bröd, pannkakor och våfflor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.