tips på att få en god natts sömn

Att få en god natts sömn är viktigt för alla, från unga till gamla. Även om vi kräver olika mängder av sömn, beroende på vår ålder måste alla rätt belopp för att må bra nästa dag. Om du har svårt att få en god natts sömn, försök att följa några enkla steg som hjälper dig att sova bättre. Du kommer att vakna känsla upp mer utvilad och redo för den kommande dagen.

varmt bad

Ta ett varmt bad kan hjälpa slappna av i kroppen och förbereda dig för en god natts sömn. Glida in i ett badkar fullt med varmt vatten för att slappna av dina muskler och lugnar spänning. Lägg eteriska oljor för att ytterligare avkoppling. Enligt Aromanaturals. com, "Studier har visat att de fem (avslappnande eteriska oljor) är lavendel, kamomill, bergamott, sandelträ och mandarin. " Några droppar i ditt badvattnet kommer att skapa en rogivande atmosfär.

Yogaövningar

Yoga övningar har använts i århundraden för att stöd i omlopp, flexibilitet, andligt uppvaknande och allmänna hälsa. Genomföra enkla yogaövningar innan läggdags slappnar din kropp och själ för att hjälpa dig få en bättre nattsömn. Om du är nybörjare, försök grundläggande innebär att förebygga skador, t. ex. Barnets Pose eller Rock-a-Bye-Roll. Dessa utgör inte höja pulsen hos andra innebär gör. Enkla sträcker hjälper din kropp att slappna av också. Behaglig musik i bakgrunden och djup andning kommer också att hjälpa.

Bli bekant

Dekorera ditt sovrum i en lugnande design. Enligt Re-nest. com, ". . . leta efter häftiga toner som ljus blått, grönt, grått och lavendel för en riktigt avkopplande miljö. "Dessutom välja sängar som är mjuk och behaglig. Allt från den typ av madrass du väljer att de strö skall anpassas till dina egna önskemål. Om du är bekväm i ditt rum, då du kommer att få en bättre nattsömn.

Set Your inre klocka

vaknar och går till sängs vid samma tid varje dag hjälper dig att få en bättre nattsömn. Efter en upprepad tidsram, kommer din kropp naturligt utveckla en intern klocka. Du kommer snart att hitta dig själv att vakna upp vid samma tid varje morgon, även på helger. Undvik att ta tupplurar under dagtid. Tupplurar kommer att kasta bort din sömn schema och få dig att ha en dålig natt sömn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.