typer av progressiva no-line bifokala

Progressiv no-line bifokala ersätter traditionella bifokala av olika anledningar. Fodrad bifokala har nackdelen av en visuell avbrott i din siktlinje. De kommer också med klang av "gamla människor glasögon" som de ger bort dina nära och framsynthet. No-line bifokala erbjuda en smidig övergång, multifokal lins, vilket betyder att varje objektiv ger grader av makt utan visuella pauser.

Soft

Soft Design progressiva bifokala erbjuder stora fördelar för personer över 50 år eftersom de ger en bredare mitten -distans objektiv för vision på 18-till 30-tums sortiment. De är också rekommenderas för personer som ha svårt att vänja sig de hårda kanterna av traditionella bifokala linser. De ger en mer naturlig, mindre förvrängda övergång mellan kort, medellång och långsiktig vision.

Hard /kort korridor

Oftast rekommenderas för personer mellan 40 och 48, hårda /kort korridor progressiv bifokala erbjuder en vidvinkellins för att få hjälp med övervägande långsiktig vision med en liten mängd korta avstånd. Dessa linser är bäst för dem som inte behöver mellanregistret linser. Detta är den enda typ av lins för små ramar.

Lyktglasmaterialet

Progressiv no-line bifokala, precis som andra ögats slitage, är gjorda av olika material. Glas, plast och polykarbonat är alla används i progressiva glas. Glas ger den bästa klarsynthet och är mindre känslig för repor. Men det är tungt och lätt att bryta. Plast är lättare och lätt att nyans, även om det repor och dimmor enkelt. Polykarbonat är det lättaste i vikt och mest tåliga men erbjuder de fattigaste optisk kvalitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.