Hur man söker efter antihistamin kryddor

Kryddor och örter används för olika ändamål som sträcker sig från tillagning av mat till att göra te för att förbättra folkhälsan. Kryddor används för en rad hälsoproblem såsom högt blodtryck och allergier. När allergier är ett problem, är några kryddor används som ett antihistamin. Att hitta antihistamin kryddor tar tid, men vem som helst med allergier kan dra nytta av att lägga till några kryddor i sina livsmedel
1.
Läs om kryddor. Kryddnejlika, koriander och ingefära är kända kryddor som kan hjälpa allergiker. Medan dessa anses antihistamin kryddor, är det viktigt att forskningen alla de potentiella effekterna av kryddor. Varje individ reagerar olika på kryddor, du kanske har en allergi mot kryddor eller kanske ta en medicin som interagerar dåligt med krydda. Forskning krydda innan den läggs till någon mat.
2.
Reda på vilka kryddor finns i ditt område. Kryddor som kryddnejlika och ingefära är allmänt förekommande i stormarknader runt om i landet, men kryddor som koriander är inte alltid tillgängliga i vanliga livsmedelsaffärer.
3.
Slå upp några specialbutiker i området. Specialaffärer, till exempel en asiatisk matbutik eller Mellanöstern livsmedelsbutik, kommer ofta ha kryddor tillgängliga som inte finns i andra butiker. Dessa kryddor importeras från andra platser, såsom Kina, Korea eller länderna i Mellanöstern. Ta reda på vilka butiker finns i ditt område och sedan ringa butiken för att ta reda på vad kryddor de bär.
4.
Kolla nätbutiker. Många webbplatser säljer naturläkemedel eller kryddor och levererar direkt till ditt hus. Till skillnad från en lokal butik, kan dessa nätbutiker ta en vecka eller mer innan kryddorna anländer och lägga kostnaderna för sjöfart till kostnaderna för krydda. De övriga förmåner med källor på nätet är om företaget är en bluff. Kontrollera alltid om företaget genom källor som Better Business Bureau för att säkerställa att företaget är legitimt.

Tips och varningar


 • Alltid prata med en läkare innan du använder kryddor för antihistaminer. Detta förhindrar reaktioner mellan mediciner och kryddor och ser till att din kropp är frisk nog att använda en nonmedicated alternativ för allergiker.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.