Hur övertyga någon vars minne bleknar att de behöver hjälp

En person som lider av blekning minne kanske inte är medvetna om de komplikationer de har. Fading minne är långsammare förmåga att absorbera, lagra och hämta ny information, inte en total förlust av minne. Många som har bleknar minnet kan ha svårt att hantera vanlig dag till dag uppgifter. Det är väldigt viktigt för en person vars minne bleknar vara runt stabila människor och människor som de känner att de kan lita
1.
Ta forskat information och presentera den för den person vars minne bleknar. Använd en sökmotor på Internet för att hitta information om de olika effekter som orsakas av bleknar minnet, eller ta en tur till biblioteket för att hitta mer ingående information. Informera den enskilde om hur hjälpsamma forskningen. Denna information kan övertyga den enskilde att tro vad deras korrekt diagnos är och vad de kan göra för att få hjälp.
2.
Skriv ner en lista på neurologer som du känner dig bekväm med den individuella besök, sedan begränsa listan till två. Boka tider med både neurologer att se till att du får en korrekt diagnos. Prata med den enskilde om de utnämningar regelbundet, så att en rimlig tid för den enskilde att bekanta sig med kommande möten. Påminn individen vad som väntar medan läkarmottagningen.
3.
Video-rekord individens beteende som anses onormal. Presentera videon till individen genom att ange den ovanliga beteenden som ägde rum på video. Denna video kan vara en tankeställare att de enskilda genom att visa dem dysfunktionella beteenden som kommer med bleknande minne.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.