förkylning för barn under två

Hitta förkylning för barn under 2 år är ofta svårt, eftersom de flesta over-the-counter rättsmedel endast innehålla anvisningar och doseringsanvisningar för barn 2 år och äldre. Men flera naturliga förkylning är säkra och effektiva för barn under 2 år och kan lätt framställas hemma på ett behov när det behövs.

Den föreslagna naturläkemedel och dosering är avsedda endast i informationssyfte och bör inte ersätta barn samråd. Som med alla kall rättsmedel, det finns en möjlighet av en allergisk reaktion. Förkylningssymptom kan vara obekvämt, men oftast försvinner av sig själv inom några dagar. Barn som upplever svåra symtom, såsom svårighet att andas och hög feber eller som har en allergisk reaktion, bör ses av deras barnläkare omedelbart.

Kamomill

Kamomill har lugnande och rogivande egenskaper. Ge en varm kamomill och lavendel örtbad, eller 2 till 3 tsk kamomillte, att bidra till att lugna och slappna orolig och kinkig barn, enligt "Smart medicin för ett friskare barn. "Placera en påse torkad kamomill, lavendel och rosmarin örter under barnets strö för att bidra till att lugna och slappna av barnet på natten. Placera inte påsen i ett område tillgängligt för barnet.

Ingefära

Ingefära ökar svett och hjälper till att avlägsna gifter ur kroppen, vilket bidrar till att minska intensiteten och varaktigheten av vanlig förkylning. Ge barnet 2 till 3 tsk varmt ingefärste var 4 timmar under den mest intensiva skeden av kylan.

Sage

Sage te bryter upp halsen och bröstet överbelastning och hjälper till att läka ont i halsen. Gör en mild te med 1 /4 tsk salvia och 8 dl vatten för barn yngre än 2 år. Ge barnet 2 till 3 tsk av te, tre gånger om dagen-". Smarta medicin för ett friskare barn" upp till tre dagar bara, rapporter

Echinacea

Echinacea har antibakteriella och antivirala egenskaper, och ökar organ naturliga immunsystemet. Använd 2 till 3 tsk av Echinacea te eller 3 droppar tinktur utspädd i vatten, formel eller bröstmjölk, som föreslås i "Smart medicin för ett friskare barn. "Ge Echinacea upp till tre gånger per dag för högst fem dagar.

Eukalyptus

Tillsätt 2 till 3 droppar eukalyptus olja till ett varmt bad, rum förångaren eller eterisk olja infusionsanordningen. Den eukalyptusolja kommer att bidra till bryta upp och lindra nasal och bröstet överbelastning, vilket gör det lättare att andas, vilket anges i "The Complete Book av eteriska oljor och aromaterapi. "

Homeopati

Homeopatiska förkylning oftast inkluderar den rekommenderade doseringen information för barn i alla åldrar. Några homeopatiska företag, som Hyland's, formulera särskilt rättsmedel för barn. Enligt "Recept för näringsmässiga Healing" är Allium cepa och Euphrasia används mot svåra rinnande näsor med vattniga nasal sekret, rinnande ögon och nyser, Arsenicum album används för rastlös och svaga barn med frossa, Pulsatilla är till hjälp för en täppt näsa med tjock gula utsläppet, och Calcarea carbonica hjälper till med halsont och hosta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.