gamla huskurer

Från urminnes tider har människor behandlas med värk och smärta, sjukdomar och hälsoproblem. Genom åren och, ofta utan riktning, försökte folk denna åtgärd eller detta rättsmedel. Vissa åtgärder verkade fungera. Andra inte. Några blev föremål för tvister i mer myt än verklighet, medan andra åtgärder finns belägg med moderna vetenskapliga tester. Många svär fortfarande av gamla huskurer som gått i arv från en generation till nästa eller överföras från en vän till en annan.

Artrit

Enligt MedicineNet. com är artrit, "Inflammation i en led. När lederna är inflammerade de kan utveckla stelhet, värme, svullnad, rodnad och smärta. " En gammal huskur mot artrit dricker äppelcidervinäger eller äppelcidervinäger och honung. Patienter kan också använda varm ättika som gnugga lätt stela leder.Ett annat gammalt folk botemedel mot artrit är en ritual att dricka te alfalfa minst två gånger om dagen. Andra svär vid varmt vatten bad och motion, vilket är en billig gammal avhjälpa fortfarande används i samband med den moderna medicinen. Andra gamla lösningar inkluderar fotogen och olivolja och apelsinjuice blandat med fiskleverolja.Pioneer Thinking att om leden är svullen ett grötomslag kan göras av "2 matskedar kungsljus, 3 av granulerad hal elm bark, en av lobelia, 1 tsk kajennpeppar. Blanda väl. Använd kokande vatten till pasta. Bred på duk och placera på svullna leder. "

naturläkemedel

Enligt Folk rättsmedel, "har Örter använts som läkemedel för behandling av sjukdomar och tillstånd för många tusen år. Under senare år har intresset för örter och rättsmedel folk är på uppgång. "Tidiga skriftliga redogörelser för användningen av örter som medicin går tillbaka mer än 5000 år. Det finns referenser till växtbaserade använda även i Bibeln. Många läkemedel som används idag har sina rötter i forntida naturläkemedel.Ancient rättsmedel folk inkluderar användning av maskros för hälsa ändamål. De är näringsrika och fyllda med vitaminer, inklusive vitamin C och A och betakaroten. maskrosen också innehåller järn, kalcium och koppar. Dagens forskare har funnit att detta obetydliga växt har anti-cancer egenskaper. Blommorna kan gå in i sallad eller göra vin. Rötter är grunden och används som kaffe --- och utan koffein.Det fanns hur många gamla huskurer för att lindra förkylningar. De använde bladen från boneset anläggningen för att göra ett te, bäst konsumeras kalla för att förhindra en orolig mage. Ett annat gammalt huskur ingår riven eller pulver ingefära på varma, men inte kokande, vatten och lägga i en liten whisky och honung efter smak. Cayennepeppar kan ersätta den ingefära, gör en te med peppar, honung och whisky. Kokt barr eller en rostad lök som andra huskurer i arv i generationer.

Off Beat

Några gamla huskurer kan verka konstigt, grov. Vissa forntida folk prenumerera genom att använda apa blod till ökad uthållighet och styrka. De använde gallblåsan av en apa för allt från ett barns utbrott mot öga klagomål. Vissa människor som lever i Indonesien äta apa hjärnor för att lindra impotens och att förbättra den allmänna hälsan och välbefinnandet.Läkarna vid det gamla Egypten användes bat blod för att motverka blindhet. Människor på platser där frossa (en form av malaria) var vanlig tanke att använda spindelnät tabletter eller ens bo spindlar skulle avhjälpa situationen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.