hur du tar bort weatherstrip lim från håret

3M Super Weatherstrip Adhesive är ett populärt bindemedel används för att limma packningar och gummilister på metallytor. Detta lim kan orsaka skada när du får den på håret. Lyckligtvis är denna typ av lim torkar och hårdnar mycket snabbt, så ta bort det inte särskilt svårt. Istället för att använda starka kemikalier eller skärning ditt hår för att ta bort lim kan du använda ett par enkla tekniker
1.
Avskilja den del av håret som påverkas av limmet med en hår klipp eller gummiband. Dela upp håret i hanterbara avsnitt för att undvika att limmet fastnar till opåverkade håret delarna.
2.
Kamma ut limmet under rinnande varmt vatten med en fintandad kam som en retsam kam. Böj över diskbänken och långsamt kamma håret påverkas nedåt för att avlägsna alla lösa bitar lim.
3.
Applicera en generös mängd matolja till vått hår. Oljan kommer att bidra till att förvandla den torkade upp resterande lim i klumpar så att du enkelt ta bort dem. Häll oljan över det drabbade området. Massera försiktigt håret med fingrarna och tills du känner limmet förvandlas till klumpar. Plocka ut klumpar av lim med fingrarna. Kamma håret igen och skölj väl efter att du har tagit bort alla limmet.
4.
Tvätta håret med en mild schampo och balsam. Massage håret i några minuter för att ta bort den oljiga återstoden. Handduk torka håret efteråt.

Tips och varningar


 • Undvik att använda aceton eller alkohol på håret. Dessa kemikalier kan skada ditt hår och irritera hårbotten.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.