hur en ryggmassage fungerar

Baksidan är en av de vanligaste masseras delar av kroppen. Eftersom ryggen är benägen att mjukdelsskada och är ganska ofta lindras av en skicklig konstnär massage, är det inte konstigt att ryggen massage är en av de vanligaste alternativ medicin teknik

Tillbaka

tillbaka är det område av kroppen som ligger på den bakre delen av bröstkorgen och buken från nacken på korsryggen som ligger ovanför skinkorna. Anatomin i ryggen gör det till en effektiv ram som skyddar din vitala organ, absorberar chock, och fungerar som ankare som du flytta alla dina bihang. På grund av dess intima samling av muskler, nerver och ben, är det lätt att skada ryggen och nästan lika enkel att lindra den smärta och spänningar med en effektiv ryggmassage.

Massage

ryggmassage förlitar om mild manipulation och slagverk av mjuk vävnad och ben av ryggen i syfte att omstrukturera sin anatomi, lossa åtsittande muskler och förbättra blodflödet. Den gemensamma ryggmassage bygger på slagverk, gnugga, knådning, och dra för att lossa muskler som är under passiv spänning, spola blod in och ut genom direkta påtryckningar, och varm vävnaden av friktionen. Dessa attribut av ryggmassage är det som gör det så effektivt att lindra smärta, vilket är oftast orsakade av ökad spänning i ryggmusklerna på grund av kronisk påfrestningar.

Resultat

eftersom ryggen är under konstant stress, det är lätt för det att bli tight. När muskler är täta, drar de på ben, och när ben dras ur läge, kan de nypa nervrötter. Nöp nerver är en vanlig orsak till smärta i ryggen. Spända muskler ont eftersom de inte kan rymma den naturliga tendensen för kroppen att röra sig. Det ryggmassage slappnar strama muskler genom att försiktigt uppvärmningen och sträcker ut dem, leder till effektiv smärtlindring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.