hur man detox från öl

Du vaknar upp-dina ögon inte kan fokusera, huvudet dunkar, magen är spottar. Illamående, huvudvärk, dimsyn, trötthet, aptitlöshet och Darrningar är alla symptom på influensa. Då du kommer ihåg (vagt) alla öl du drack igår. Du har inte influensa. Du har alkoholförgiftning, allmänt känt som en baksmälla. En tillfällig baksmälla kommer inte att orsaka långvariga hälsoproblem för en annars frisk vuxen. Du kan prova några vanliga metoder för öl avgiftning för att bidra till att minska dina symtom.
1.
Dricka vätska. Välj en vätska du gillar att dricka på att vakna upp. Vatten är bäst. Kaffe också tros vara bra för baksmälla, men kaffe kan fortsätta att torka kroppen. Sportdrycker är ett bra val. De hjälper till att återställa en del salter och elektrolyter till ditt överbeskattade system. I motsats till den gamla råd att ha några "hår på den hund som bet dig," som förbrukar mer öl inte kommer att hjälpa dig att detox och må bättre.
2.
äta något. Förslagen är många och varierande, och ingen mat har blivit vetenskapligt testade att bevisa det fungerar bäst för att lindra symtomen av öl toxicitet. Ät en liten mängd oavsett din mage kan hantera. Några vanliga livsmedel rekommendationer är varm och kryddig mat såsom komage soppa, naturligt vitaminberikade livsmedel såsom en banan, eller fet, hög-carb livsmedel såsom en tallrik ägg, bacon och rostat bröd eller pannkakor.
3.
ta en promenad. Ljug inte runt hela dagen. Komma ut, få lite frisk luft och få kroppen i rörelse. En lätt svettas hjälper dränera en del av gifter från ditt system.

Tips och varningar


 • Ofta baksmälla är ett symptom på alkoholism, och du bör söka läkare omedelbart.
 • Over-the-counter (OTC) smärtstillande är effektiva för att minska vissa symtom på en baksmälla. Men i sällsynta fall kan dessa läkemedel kombineras med alkohol användande skada din lever.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.