hur man kan jämföra elektronisk muskelstimulering

Elektronisk muskelstimulering framställs genom FDA reglerad anordningar för smärtlindring, till exempel för kroniska ryggsmärtor behandling som utförs av licensierade läkare, sjukgymnaster, kiropraktorer och. Icke-medicinsk elektronisk muskelstimulering anordningar används av en del som tror att de bidra till att skapa muskelträning och toning jämförbar med styrketräning. Denna användning av elektronisk muskelstimulering är inte vetenskapligt bevisad, dock, och med 2010 finns det inte mycket bevis som stöder sådana påståenden. Jämför

Device Recensioner

En av de bästa sätten att börja jämföra elektroniska apparater muskelstimulering är genom samråd konsumenten recensioner. Detta kan innefatta att titta på tillverkarnas webbplatser efter vittnesmål som lämnats av kunder, eller kontroll av större webbplatser som säljer en mängd olika objekt, till exempel Amazon, för recensioner från personer som köpt och provat enheterna. Om särskilda märken är i åtanke, att hitta recensioner av dessa märken kommer att hjälpa jämföra enheter muskelstimulering enklare.

Rådgör med proffs

Elektronisk muskelstimulering är allmänt utnyttjas av sjukgymnaster, kiropraktorer, idrottsläkare medicin, och andra som arbetar med patienter med smärta. Samråd med dessa yrkesmän, som använder sådana enheter regelbundet, kommer att bidra till att avslöja positiva och negativa samband med lämplig användning av vissa professionella enheter. Om du är en patient eller klient i en sådan professionell, be att jämföra enheter inom en enda klinik eller kontor med en enhet under ett besök, en annan enhet under ett andra besök, och så vidare.

Trial and Error

I slutändan försöker en elektronisk anordning muskelstimulering kommer att avslöja dess potential för att hjälpa din situation. Många stora företag kommer att hedra en politik för återvändande om enheten är köpt och som bedöms vara av dålig kvalitet eller inte en bra match för användaren. Håll koll på vilka enheter som är provat, och intrycket av varje, så att korrekt jämförelser, genom att lista för-och nackdelar sida vid sida för varje, är möjliga för senare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.