hur man kan jämföra inläggen

Platta fötter, eller låg fot bågar, är ett vanligt podiatric problem som kan leda till fot och fotled smärta, liksom onödig gemensamma stress. Bågar är placerade i patientens skor för att förbättra effekterna av platta fötter

Fit

Den viktigaste egenskapen av inläggen är att de formar väl till dina fötter. Om möjligt, ta bort inläggen ur förpackningen och stå på dem. De ska känna sig bekväma och, som namnet antyder, de bör stödja valven i fötterna.

Kompressibilitet

Precis fötterna, bågar måste bära tyngden av hela kroppen. Därför är det ingen överraskning att de tenderar att bli komprimerad med användningen. Placera inläggen i skorna och gå runt i ett par minuter. Ta bågar ut och se hur mycket de har komprimerat. Om de har mer komprimerade än du förväntat dig, överväga att köpa tjockare bågar.

Pris

När inläggen är i allmänhet billigt, de varierar mycket i pris. När man jämför priser, kom ihåg att överväga kuponger och lagra specifik kredit belöningar kort. För att öka ditt sparande, vänta tills en butik är att ha en försäljning som inkluderar bågar. Dessutom, ta reda på vilka butiker har priset-matchande politik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.