hur man ska behandla övre delen av ryggen och axlarna peeling solbränna

Kul i solen är något som bara handlar om alla ser fram emot, men att få en svår solbränna på rygg och axlar kan vara mycket smärtsamt. Burning dessa känsliga, gör anbud områden det svårt att göra nästan allt bekvämt, från lutade sig tillbaka på en soffa eller fåtölj ligger ned att sova på natten. När huden börjar peeling efter en solbränna, finns det inte mycket som kan göras för att stoppa processen, men du kan behandla solbränna att minska din smärta och obehag, plus ytterligare peeling.
1.
Ta en kall dusch och badkar och njuta övre delen av ryggen och axeln ordentligt. Fortsätt att dränka området i svalt vatten ofta. Du kan även ta flera svala duschar per dag för att ge hjälp till området.
2.
Pat huden torr med en ren, mjuk handduk och tänk på att inte gnugga. Gnugga huden kommer att uppmuntra peeling och att huden känns råa.
3.
Ansök aloe vera till övre rygg och axlar genom att massera den försiktigt på huden. Du kan använda en flaska gel aloe vera eller applicera gelen pressas ut av en aloe växters blad.
4.
Fukt flera gånger om dagen med en alkoholfri kräm eller salva. Alkohol torkar ut huden, vilket ytterligare kommer att irritera bränna på din övre rygg och axlar.
5.
Använd en nasal steroid några allvarliga områden, såsom hydrokortison kräm. Detta kommer att stimulera den läkande processen och minska eventuella klåda. Kliar din solbränna kommer bara att peeling värre.
6.
Lösa kläder som låter huden andas. Prova lös T-skjortor eller tillverkade av lätt, mjukt tyg.
7.
Undvika ytterligare solexponering. Om du måste gå utomhus, hålla din övre rygg och axlar helt täckt och bära hatt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.