over-the-counter rättsmedel för att få dig att somna

finns ett antal faktorer som stör en god natts sömn. Jetlag, ångest, utmattning, smärta och obekväma sängar är bara några av de skyldiga. Även ett mönster av sömnlöshet bör behandlas av en läkare, det finns över disk hjälpmedel för att bota tillfällig nätter vridande i sängen.

Smärtlindrande Sleep aids

Om lindrig smärta som inte kräver akut behandling antingen följer med eller orsakar din rastlöshet, det finns sova hjälpmedel som innehåller smärtstillande också. Många av dem innehåller paracetamol eller ibuprofen, som är två av de vanligaste typerna av over-the-counter smärtstillande medel. Tänk, det finns en hel del sömn-stöd i denna kategori att välja mellan. I många fall finns även generiska namnet märken, men de kommer fortfarande innehålla en smärtstillande substans.

Enda ingrediens Sleep Aids

Om det inte finns någon smärta inblandade, gå direkt för andra produkter som bara innehåller den ingrediens som orsakar dåsighet. Difenhydramin HCl, det antihistamin som finns i många allergi mediciner är högsta farmaceut rekommenderad sömn-stöd. Även om det har fått FDA godkäntstämpel som icke-vanebildande och allmänt säker, finns det fortfarande vissa biverkningar såsom muntorrhet och nästa dag grogginess.

Växtbaserade eller naturlig sömn aids

växt-och örtextrakt kombinera tillsammans för att göra den naturliga formeln för dåsighet som du hittar i naturlig sömn-hjälpmedel. Många innehåller ingredienser som lavendel extrakt och kamomill, både använts i flera former för avkoppling egenskaper. Några av de största fördelarna ansökte dessa märken är att de hjälper dig att sova djupare, och att du vaknar utvilad utan några biverkningar av grogginess. Också på grund av avsaknad av droger som helst, finns det ingen risk för missbruk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.