vad är en självdiagnos verktyg?

De flesta självdiagnos verktyg är webbaserade organisationer bemannas av läkare. Du kan kontakta dem med hälsan frågor när som helst, och några har tillgång till telefon om du inte har en dator

Varför använda Självdiagnos Tools?

Självdiagnos verktyg vårdkostnaderna därför att processen består helt enkelt av dig att ge webbplatsen eller personen information om din hälsa, och dem återvänder en tänkbar diagnos. Om du hamnar besöka en läkare personligen, och har självdiagnos information kan spara tid läkare diagnos och låta två av dig tid att formulera en plan för att skydda din hälsa.

Vad man kan förvänta

Du kommer att fylla i ett medicinskt frågeformulär, som inkluderar din familj och dina personliga medicinska historia. Vissa webbplatser bild en kropp, och du peka och klicka på symptom områden. Diagnosen är grundlig, och kan innehålla mer än en tänkbar diagnos.

Faran med självdiagnos

En felaktig självdiagnos är ett problem, speciellt om du är en at-risk patienten, som är gravid, ett spädbarn eller äldre. En själv-diagnos kan missa en mer allvarlig sjukdom, eller omvänt diagnostisera symtom som alltför allvarlig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.