ems bariatric transportpolitik

Fetma har fördubblats sedan 1976, och akutvården (EMS) personal känner stammen. Det finns inga nationella politiken i stället om att transportera kraftigt överviktiga patienter har de flesta EMS-företag lägga en del åtgärder skall genomföras

bariatric utrustning

bariatric utrustning är utrustning som är särskilt utformade för att överföra och lyfta människor med sjuklig fetma. Ett exempel är Stryker MX-PRO Bariatric Transport Cot, som har en 29-tums bredd och kan stödja vikter upp till 1600 kg.

Bariatric Ambulanser

De flesta EMS-leverantörer egen, eller enligt avtal med företag som tillhandahåller, bariatric ambulanser. Bariatric ambulanser är konstruerade med bredare baser, vinsch och blocksystem, specialiserade ramper och starkare fjädring och stötdämpare luft. Enligt bästa praxis i Räddningstjänsten, en bariatric kostar ambulans ungefär $ 250. 000.

Patient Dignity

Sjuklig fetma är en sjukdom, och EMS-företag är snabba att påminna leverantörer för att behandla överviktiga patienter med samma respekt som de skulle behandla eventuella annan typ av patient.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.