hur man kan bli av svarta tånaglar

Svarta tånaglar bero på en svampinfektion. Enligt Mayo Clinic, svampinfektioner är vanligare i tårna än händerna eftersom området är utsatt för mörka, fuktiga områden, såsom skor, oftare, vilket gör att svampinfektionen att bilda och sprida sig. Det finns flera sätt för att behandla den svarta tånaglar som uppstår mellan en svampinfektion, både på hemmaplan och med hjälp av din läkare
1.
Fyll en bassäng med en del vinäger och två delar varmt vatten. Blötlägg infekterade tånaglar i bassängen i 20-30 minuter, två till tre gånger i veckan. Enligt Mayo Clinic, denna blöta kan bidra till att främja hälsosamma tånaglar och förhindra tillväxt av bakterier som kan göra den svarta tånaglar värre.
2.
Täck infekterade tånaglar med tea tree olja eller grädde en gång om dagen i en vecka. Enligt WebMD, kan detta hjälpa till att läka svampens tå infektion.
3.
Tala med din läkare om ett recept mot svamp medicin. Dessa läkemedel, såsom Lamisil och Sporanox, kan tas oralt och kommer sakta läka infektionen under en period av sex till åtta veckor, enligt Mayo Clinic.
4.
Prata med din läkare om ett recept på anti-svamp tånagel polish. Dessa medicinska polermedel, såsom Penlac, är placerade på det drabbade området i upp till sju dagar åt gången, och enligt Mayo Clinic, kan daglig användning av den polska att klara upp en svampinfektion i tånaglar.

tips och varningar


 • Undvik att få en svampinfektion genom att bära sandaler i offentliga duschar, byta strumpor varje dag och genom att tvätta händerna när du vidrör en infekterad tånagel.
 • Munvatten kan användas i stället för vinäger och vattenblandningen i blöt fötterna i 20 till 30 minuter, två till tre gånger i veckan.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.