orsakerna till snarkar hos spädbarn

snarkar kan hända alla, även spädbarn. Orsaker allt från svett till skor. Om ditt barn har illaluktande fötter, behöver du inte oroa dig för det är inte ovanligt. Många föräldrar känner ett behov av att hålla sina barns fötter täcks upp av säkerhetsskäl, men detta är inte nödvändigt.

Sweat

Sweat är en stor orsak till stinkande fötter. Spädbarn och små barn är ofta flyttar runt, vilket gör deras fötter att svettas. Den typ av skor som ditt barn bär kan påverka detta. Sweat skapar en grogrund för bakterier eftersom det är varmt och skapar en fuktig miljö där bakterier kan frodas.

Strumpor

Om ditt barn bär en strumpor, använda bomull strumpor så att de kan andas. Polyester, till exempel, inte låter fötterna andas och kan få dem att bli svett och i sin tur, illaluktande. Onesies med fötterna är ännu ett exempel på en typ av skor som inte tillåter fötter andas. Om ditt barn har stinkande fötter, inte klä honom i dessa.

Skor

Skor kan få illaluktande, och bakterier och smuts kan bo i dem. Få din baby skor som går att tvätta. När du märker ditt barns fötter börjar lukta, kasta skor i tvätten för att rengöra dem av alla bakterier. Undvik också att läderskor, eftersom de inte kan tvättas och inte andas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.