hur man läka depression med karosseri

Depression är ett allvarligt hälsoproblem som drabbar miljontals amerikaner varje år. Många människor tycker lättnad för sin depression genom karosseri. Bodywork är en bred form av alternativ behandling inklusive olika former av massage, guidade rörelser, andningsövningar och mer. Vissa studier stödjer användningen av karosseri som ett effektivt verktyg för läkning depression, inklusive en studie av National Institutes of Health (se referens 1). Denna studie observerade 300 hospice patienter med avancerad cancer och avslutades massage bidrog till att lyfta patientens humör.
1.
Lär dig att meditera. Meditation, enligt undersökningar som genomförts av Oxfords universitet, kan bidra till att minska depression, även hos patienter som hade upplevt självmordstankar (se Resurs 1). Professor Mark Williams och hans kolleger studerat patienter som använde meditation i kombination med kognitiv terapi och uttryckte optimism om denna typ av behandling för depression.
2.
Gå med i Facebook för yoga. Enligt i april 2000 Harvard Mental Health brev, har ett stort antal väl reglerad studier visat yoga kan vara till hjälp för att minska ångest och depression (se referens 2). I skrivelsen hänvisas till en undersökning från 2005 släpptes i Tyskland där 24 kvinnor tog två 90-minuters yoga lektioner per vecka i tre månader. Hälften av kvinnorna upplevde en förbättring av sin depression betyg.

Det finns många olika typer av yoga, om möjligt, besöka några olika klasser innan du bestämmer dig för att se vad som verkar bäst för dig.
3.
få massage. Massage gör att människor mår bättre, och det enda som kan hjälpa till att lindra depression. Enligt National Institutes of Health, kan flera sessioner förbättra depression. Välj en massageterapeut som är certifierad av National Certification Board för terapeutisk massage och kaross. Dessutom är det viktigt att hitta en massageterapeut som du känner dig bekväm.
4.
Ta ett djupt andetag. Ännu bättre, lära Sudarshan Kriya Yoga (SKY), en typ av kontrollerad andning undervisas av Art of Living Foundation. Under en studie där 45 personer på sjukhus för depression praktiseras SKY i 30 minuter om dagen, sex dagar i veckan, upplevde 67% av patienterna remission av sina depressiva symtom.

Tips och varningar


 • Prova andra typer av karosseri, såsom aromaterapi, för att hjälpa läka din nedstämdhet. Rose och citron är två dofter tros lyfta ditt humör.
 • För måttlig till svår depression, kontakta en läkare.
 • Före en att träna eller ta emot djupt vävnad massage, se läkare.
 • bevis för massage effektivitet är övertygande, men vissa studier tyder på att det inte finns några bevis på att massage kan läka depression. Det är viktigt att forskning vilken typ av kaross du tänker använda för att behandla din depression.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.