medicin för depression barndomen

Barn som lider av depression löper risk utmaningar varje dag när de borde njuta av livet. Slutföra egenvård uppgifter, hantera skolarbetet och delta i positiva sociala relationer kan vara en kamp. Lyckligtvis har medicin visat sig vara en effektiv behandling

Medicinsk Utvärdering

För att kunna erbjuda den mest effektiva och lämplig behandling, en fullständig medicinsk bedömning av en legitimerad psykisk hälso-och sjukvårdspersonal (e. G. , en psykiater, en läkare, en psykolog, en kurator) är nödvändig.

Antidepressiv Alternativ

Det finns flera kategorier av läkemedel för behandling av depression (dvs. TSA, MAO-hämmare, SSRI och SNRI), de flesta av dem inte godkänt för användning med barn på grund av negativa bieffekter, inklusive ökade självmordstankar.

Prioriterade Medicinering Behandling

Den enda antidepressiva läkemedlet kategori som har FDA-godkänt för användning med barn SSRI-preparaten, som omfattar: fluoxetin (Prozac), sertralin (Zoloft), paroxetin (Seroxat), citalopram (Celexa), escitalopram (Lexapro) och fluvoxamin (Luvox).

The Science of Medicin

SSRI läkemedel blockerar eller hämmar återupptag eller re-absorption av signalsubstansen serotonin, mer serotonin kvar i hjärnan, vilket ökar neuro-överföring och förbättrar humöret

Medicinering fördelar.

Mediciner kan deprimerade barnen förbättra sin allmänna humör, minska depression, minska ångest och kan ge människor möjlighet att sova, äta, umgås, arbeta, studera och spela med större intresse och fokus.

biverkningar

Det finns flera biverkningar som förknippas med läkemedel. Illamående, huvudvärk, dåsighet, sömnlöshet och viktökning är några av de potentiella biverkningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.