hjälp med ge behandling för depression

Om du lider depression finns det många resurser för att hjälpa dig råd rådgivning och medicinering. Du kanske kan få psykiska hälsan behandling på ett mycket reducerat pris om du uppfyller låga inkomster riktlinjer. För att få hjälp i ditt område, kontakta lokala sjukhus, National Alliance på psykisk sjukdom (NAMI) eller din länets Department of Human Services kontor

statliga stöd

I USA, Medicare och Medicaid hjälpa låginkomsttagare betala för mental hälsa behandling. Om du har en svår depression som räknas som ett funktionshinder, kanske du kan få Social Security inkomster.

Clinics

Universitet och högskolor ofta tillhandahålla gratis eller billig rådgivning till personer bosatta i sin omgivning. Community Mental Health center finns också på många ställen, och de ger depression behandling till reducerad kostnad.

Forskarutbildning

finns kliniska prövningar, som får ge gratis terapi och medicinering för att deltagare. Kontakta lokala universitet och sjukhus forskning för att ta reda på om det finns en depression studie du är kvalificerad för.

Stödgrupper

När idén om en självhjälpsgrupp kan vara hotfull, är det ofta fördelaktigt att prata med andra människor som har gemensamma erfarenheter och mål. Stödgrupper är oftast gratis.

Läkemedelsföretaget program

Läkemedelsföretag har ofta program som förser låginkomsttagare med depressionsmedicin utan kostnad. Du måste ha ett recept innan du ansöker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.