por städredskap

Det finns en överväldigande mängd av hudvårdsprodukter, verktyg och regimer som lovar att minimera olja, fukt eller klar, och allt däremellan. Igentäppta porer är ett stort problem för många tonåringar och vuxna.

Rengöra och masker

Bensoylperoxid och salicylsyra återfinns ofta i rengöringsmedel för att klara porer, eftersom de löser upp smuts och befria porer av olja och talg som orsakar finnar. Over-the-counter rengöringsmedel innehåller så mycket som 2,5 procent av det här. Högre nivåer, 5 till 10 procent, är tillgängliga genom recept från din hudläkare. Många rengöringsmedel särskilt utformats för att rengöra porerna också exfolierar huden med små kulor eller naturliga ämnen som krossade valnötsskal.

lera masker används för att rensa och dra åt porer. Masker bjudet för sina por-clearing makt också innehåller eukalyptus, mynta eller andra naturliga sammandragande egenskaper som används för djupt rena och fräscha hud.

Pore Strips

Biore banat väg för pore strip utveckling med sina klibbiga remsor avsedd för användning i "T-zonen. " Med ingredienser inklusive trollhassel, känd för sina sammandragande egenskaper, remsorna gå på huden fuktig, vara kvar för 10 till 15 minuter att skapa ett starkt band, och falla av, dra ut smuts, olja och pormaskar från porer.

Blackhead Remover

dubbelkanyl blackhead removers utdrag pormaskar från huden med tryck. Dessa verktyg är metall och har små äggformade hål i varje ände, den ena är något större än den andra och för användning på större ytor. Tillverkare inkluderar Tweezerman och Revlon.

Suganordning

Det finns batteridrivna enheter som använder sug på djupt rengöra porerna kosta 25 dollar eller mer och med 2010. Panasonic tillverkar en modell som sprutar en fin vattendimma på huden för att öka sug som drar ut smuts och olja från huden. Dessa porer rengöringsmedel finns på många erbjudanden, men är inte så lätt tillgängliga som rengöringsmedel, band porerna och blackhead removers.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.