holistisk öra behandling

Holistic förfaranden används för att behandla örat värk, smärta och tinnitus. Hopi, Pueblo en indianstam, som används öra ljus för att minska överbelastning i bihålorna och örat. De amerikanska indianerna trodde att holistisk behandling hjälpte till att läka kropp och själ hos en person. Många människor använder termen "holistisk" avses behandling utanför skolmedicinen eller på naturlig väg

öronljusterapi

Holistic öronljusterapi Behandlingen börjar med Hopi öra ljus för att skapa värme och tryck. Detta förfarande hjälper till att rensa örat av skräp, inklusive smuts eller vax. Förfarandet för holistisk öra behandlingen ingår när patienten ligger på hennes sida. Utövaren kommer att försiktigt placera ljuset i örat, tänd och låt det brinna. De tände ljus skapar ett vakuum som drar skräp och vax ur örat och in i ihåliga ljuset. Trycket som skapas av värme leder vibrationer genom hörselgången och trumhinnan för att lossa materialet och ta bort den. Efter ljuset tas bort, kommer patienten ligga på hennes sida i ca 15 minuter, och den medicinskt får massage runt ansiktet och örat.

Tinnitus

Tinnitus är ett surrande eller ringande ljud hörs i en människas öra. De som drabbats av tinnitus säger att de upplever en mängd olika ljud, som varierar i tonhöjd och ton. Tinnitus är inte ett allvarligt tillstånd, men kan vara irriterande. Holistisk behandling av tinnitus ingår att lyssna på radio eller TV använder hörlurar eller tinnitus maskers. Den maskers producera ett vitt brus ljud som hjälper till att lindra eller minska effekterna av tinnitus hos patienten.

Earache

earaches är vanliga och kan orsaka smärta till den drabbade personen. En öronvärk orsakas av en lindrig infektion eller en förändring i höjd. Holistiskt förfaranden för att behandla earaches inkludera lugnande örat i en varm miljö. Tillämpa värme hjälper slappna av och mjuka upp vaxet i örat. En annan åtgärd är att hälla vitlök saft i örat. Den vitlök fungerar som en naturlig antibiotika.

Överväganden

Rådgör med läkare om hennes erfarenheter av att behandla öron. Dessutom talar om det faktiska själva förfarandet och eventuella negativa effekter. Dessa förfaranden bör inte vara smärtsamt. Men varje förfarande lite annorlunda.

Efterbehandling

Om du upplever smärta eller andra negativa symtom efter att ha fått behandling, rådfråga läkare omedelbart. Läkaren kan då ge ett antibiotikum för att bota problemen beroende svårighetsgrad av dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.