hur man kan bli av öronvax säkert

Öronvax är en klibbig substans som utsöndras från cerumen körtel i örat. Enligt Kids Health, hjälper öronvax skydda och återfuktar hörselgången samtidigt hålla främmande föremål kommer in i örat. För mycket vax kan orsaka infektioner, hörselnedsättning och earaches. Även en liten mängd vax kan orsaka ett avbrott i förhandlingen. Människor som har kronisk hårt öronvax kan ha nytta av ett öra bevattning process som kommer att luckra upp öronvax för borttagning utan smärta eller skada
1.
Applicera en måttlig mängd mineral, olivolja eller babyolja i en pipett. Luta huvudet lite åt sidan och över ett badrum handfat. Försiktigt styra pipetten i den främre hålighet i hörselgången utan att det fastnar pipetten i hela hörselgången.
2.
Squeeze två till tre droppar olja i örat för att mjuka upp öronvax. Låt oljan rinna in i örat för en 30 till 45 sekunder. Sug olja och öronvax ut med en annan pipetten efter låta oljan rinna ut i örat. Upprepa bevattning process i det andra örat.
3.
Fortsätt att vattna örat för tre till fyra dagar så att du helt lossa öronvax.
4.

Fyll en blå gummi glödlampa spruta med ljummet vatten. Luta huvudet över en vask och tillämpa en mjuk del press på lampan, släppa in vatten i örat. Låt vattnet naturligt flöde in i örat. Sug vatten ut. .
5
Torka utanför örat med en torr handduk eller använda en hårtork på låg värme och tryck för att torka inne i örat, uttorkning örat kan minska svamptillväxt. Låt trumhinnor att vädra ut i 30 minuter. Tillsätt en droppe av tvättsprit efter torkar hörselgången att hålla hörselgången smittfri.

Tips och varningar


 • Var försiktig när du tömmer öra med vatten som alltför mycket press kan leda till ont i öronen och skador i hörselgången.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.