hur man kan bli av Enterobacter cloacae

Bakterien Enterobacter cloacae är ansvarig för att orsaka alla typer av infektioner hos människor, inklusive hudinfektioner, urinvägsinfektioner och luftvägsinfektioner. De flesta arter av Enterobacter är resistenta mot antibiotika, så det är viktigt att söka medicinsk hjälp så fort du misstänker att du har en sådan infektion. Enterobacter cloacae brukar inte smitta friska människor, så människor i allmänhet är mer mottagliga om de nyligen har varit inlagd på sjukhus
1.
Tala med din läkare. Enterobacter cloacae måste vara ordentligt identifierade av medicinsk personal innan den kan behandlas.
2.
Ta behandling som ordinerats av din läkare exakt enligt anvisningarna. Enterobacter cloacae svarar på behandling med flera antibiotika, inklusive ampicillin, amoxicillin, cefazolin, cefuroxim, kolistin, polymyxin B, och familjen av fluorokinoloner.
3.
Håll infektion rent om det visar sig på utsidan av kroppen. Tvätta och klä av det smittade området enligt instruktioner från din läkare. I svårare fall kan läkarna avlägsna kirurgiskt uppbyggd och avlopp bölder.
4.
Rengör ytorna runt huset eller sjukhuset rum med tunga antibakteriella våtservetter eller spray. Tvätta alla tyger som kan ha kommit i kontakt med bakterien. Områden där bakterierna ligger oftast inkluderar dörrhandtag, badrum handtag och kranar, i och runt kylskåp, containrar mat och sängkläder.

Tips och varningar


 • några av de specifika läkemedel som används för behandling mot Enterobacter cloacae omfatta Levofloxacin (Levaquin), Imipenem /cilastatin (Primaxin), meropenem (Merrem IV), cefepim (Maxipime), Ciprofloxacin (Cipro), trimetoprim-sulfametoxazol (Septra, Bactrim), Ertapenem (INVANZ) och tigecyklin (Tygacil).

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.