Vilka är fördelarna med hårdkokta ägg för mensvärk?

Det finns många sätt att lindra smärta och kramp som kommer med kvinnans menstruationscykel. Några av dessa är av tvivelaktigt ursprung och andra kan vara vetenskapligt bevisat. Medan man äter hårdkokta ägg som ett sätt att lindra mensvärk kan verka långsökt, det finns tecken som tyder på att biotin, hittade en vitamin i ägg, kan stöd för lindring av muskelkramper, inklusive den gemensamma mensvärk.

Vad är Biotin?

Ursprungligen känd som vitamin H, är biotin en komplex B-vitamin upptäcktes först på 1940-talet som stöd främst i utvecklingen av hälsosamma celler, hjälper metabolisera socker, syntetisera fettsyror och stöder friskt nervsystem fungerar. Biotin finns i kosmetika och hudvårdsprodukter på grund av sin cell-öka egenskaper, oftast för att stärka naglar och hår.

Biotin-rika livsmedel

Federal Drug Administration har inte fastställt ett rekommenderat dagligt intag av biotin eftersom biotin brist är inte normalt återfinns hos friska vuxna. Biotin tillskott är tillgängliga, men en kost rik på biotin är oftare rekommenderas. Vitaminet finns i många livsmedel, däribland många näringsrika grönsaker som blomkål, morötter och tomater, gröna bladgrönsaker, både ko och get mjölk mejeriprodukter, mörka bär, t. ex. hallon, lever och ägg, i synnerhet äggulor <. h2> Biotin i ägg Äggula är en av de mest biotin-koncentrerade livsmedel tillgängliga. Äggvitor, å andra sidan, innehåller avidin, ett enzym som faktiskt hämmar absorptionen biotin i blodet. Avidin är mest utbredd i rå äggvita, men dess styrka minskar i takt med de vita är kokta. Som äggvitan är mer genomkokt, desto mer avidin förlorar sin biotin-bindande egenskaper. Den största mängden biotin absorberas i kroppen genom ägg som kokas så länge som möjligt. Hårdkokta ägg

hårdkokta ägg och mensvärk

menstruationskramper, kramper som produceras när väggarna i livmodern kontrakt som ett sätt att stöd i avgivande av sitt foder, behandlas ofta av traditionella over-the-counter muskelavslappnande såsom ibuprofen eller paracetamol. På grund av biotin förmåga att upprätthålla passande nivåer av prostaglandiner, och att metabolisera fettsyror, det fungerar även som ett muskelavslappnande medel. Därför hårdkokta ägg, de rika i biotin, är en idealisk mat för naturlig behandling av dessa gemensamma menssmärtor.

Biotin Beyond The Cramps

Eftersom biotin spelar en aktiv roll i att främja hälsosamma celltillväxt, den konsumtion av hårdkokta ägg kan stöd i relief av mer än bara mensvärk. Nivåer för biotin i kroppen kan behandla symtom på både endometrios, den smärtsamma bygga upp livmodern celler utanför livmodern, och Candida, eller svampinfektion, på grund av biotin förmåga att hämma tillväxten jästen i kroppen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.